Frissítve: 2014.01.14. 08:58 Valid HTML     Valid CSS3 

Egykori hallgatóink mondták szakjainkról

" Ha nem erre a szakra és/vagy nem erre az egyetemre jöttem volna, nem lett volna lehetőségem megismerkedni ugyanezekkel az emberekkel, nem vettem volna részt ezekben a projektekben. Ezért kifejezetten örülök neki, hogy itt végeztem, ...Rengeteg lehetőség van a szakban, és nagyon fontosnak is tartom, ...Összességében igen, nagyon is örülök neki, hogy itt tanultam." (2011-ben környezettan alapszakon végzett környezetkutató)

"...Szakválasztással kapcsolatos döntésemet érettségi előtt, februárban hoztam meg. Szerteágazó volt az érdeklődésem és nem éreztem helyénvalónak, ha bármelyik reál terület felé elmozdulok. Úgy éreztem, hogy ha az egyik terület (fizika, kémia, biológia, földrajz, matematika) mellett tenném le a voksom, akkor kiszúrnék magammal, mert annyira egyik terület sem tetszett, hogy jól éreztem volna magam csak azt tanulva." (2012-ben végzett környezetkutató)

"Jó döntésnek tartom, hogy ide jelentkeztem, mert nagyon széles körben segítette az ismeretszerzést az egyetemen." (2007-ben végzett biológia-környezettan szakos tanár)

"A környezettan szak nagyon széles látókört és biztos alapokat adott, amelyre további tanulmányaimat építeni tudtam." (2010-ben végzett környezetkutató)